< 121124 >

Jag och min familj var ute på någon gräsmatta någonstans och lekte runt med diverse ting, bl. a spelade jag och min ena bror golf. Men lekarna utomhus tröttade ut oss så vi bestämde för att gå in till mamma och spela något brädspel istället. Väl inne tyckte jag att vi skulle klä ut oss till olika figurer och gick därför till mammas magiska garderob där det endast fanns en pekskärm. För att få en viss utstyrsel behövde man bara trycka på den figur man ville se ut som och POFF så hade man de kläderna på sig. Jag kunde till en början inte bestämma mig så jag provade både Snövit och Belle, men tillslut blev det ändå min favoritprinsessa, Ariel. Jag försökte även få min bror Icke att klä ut sig så jag tog tag i hans arm och drog honom till garderoben och tröck på Captain America, men eftersom han inte riktigt ville så fick han bara på sig halva dräkten.
Plötsligt blev det inget brädspelade eftersom jag skulle till en arbetsintervju. Jag och några kompisar (som hade klätt upp sig rejält) började ta oss till intervjuplatsen och när vi kom fram insåg vi att det inte var någon vanlig arbetsplats och arbetsintervju, stället var enormt, liksom en plantage. Jag och mina kompisar gick fram till Bossen för intervjun och presenterade oss. Hon kollade på mig lite underligt där jag stod i min Lilla sjöjungfrun-dräkt och hon påpekade på en gång att detta inte var någon maskerad utan att jag var tvungen att gå och byta om till något med stil och klass. Jag skrattade lite lätt och gick sedan till en trappuppgång några meter därifrån, använde min magi till att skapa ett handtag i väggen som jag bara behövde dra i för att få snyggaste strassen på stället, och swosh, jag var nu iklädd en fantastiskt vacker silverklänning med massor av diamanter och glitter. När jag återvände till de andra utbrast allihop ett ”WOW!”, likaså Bossen.
En del av intervjun innehöll dans. Den jättestora salen vi befann oss i förvandlades till ett disco, musiken strömmade ur högtalarna och alla började dansa runt runt i salen, även jag. I Mitten av salen stod en pelare och vid pelaren stod en jättelång klädhängare med massor av vackra klänningar. Där hade man chansen att dansa förbi och snabbt byta om till en annan klänning. Alltså, man valde snabbt ut en klänning och skyndade att ta på sig den. Dock verkade det som att det bara var jag som hade magi, i alla fall kraftfull magi, för jag behövde bara hålla i den klänning jag ville ha och knäppa med fingrarna så satt den på min kropp.  Det blev klänningsbyte ganska ofta för mig och en av mina kompisar, för vi dansade febrilt runt i salen och varje gång vi passerade klädhängaren så bytte vi klänning. Min kompis verkade också ha lite magi, för det gick fort att byta om även för henne.
Mitt i allt dansande upptäckte vi också att det fanns en bar, det var alltså en riktig fest vi var på, en helt awesome fest. Vid baren stod ett gäng snygga killar som jag och min kompis ville bekanta oss med. Jag såg också Icke&Teija (bror&svägerska) sitta i en soffa, de vinkade glatt. Medans jag och min kompis språkade med de snygga killgänget gick även Chris (min andra bror) förbi och ville delta på årets fest.
Plötsligt tändes alla ljus och festen var över. Allihop skulle nu samlas framför Bossen för nu kom del 2 av intervjun. Vi blev uppdelad i två lag och sedan transporterades vi till ett annat gigantiskt hus där vi skulle leka något som påminner om Svansleken. Vi fick varsitt gummiband att trä kring vår handled och sedan på startsignalen springa in i huset och börja jaga motståndare. Det gick ut på att jaga/leta sina motståndare och bara ta på dem så de ”dog” och då fick man deras gummiband, och de lag som sist var kvar vann. En del från mitt lag och en del från motståndarlaget stog utanför en ingång till huset. Jag och mitt lag upptäckte att det var öppna fönster att krypa in genom, men tydligen var alla tvungen att gå in via dörren. När startskottet avfyrades sprang alla in genom dörren, men jag använde mig av strategin att inte stressa och gick därför sist in i huset och sökte rätt på de motståndare som hade gömt sig, vilket var en framgångsrik strategi. När jag hade tagit ca 8 motståndares gummiband ansågs jag som ett stort hot och de ”döda” motståndarna började skrika och peka på mig för att dra till sig sina medspelares uppmärksamhet på att det var mig de skulle lägga fokus på. Jag var ganska screwed när jag hade 4-5 motståndare springandes efter mig, och jag blev självklart tagen. Men då kom frågan upp ”hur blir det med gummibanden? Får den som tar mig alla mina gummiband eller bara ett och jag får fortsätta jaga?”, så vi bestämde oss för att söka reda på en föreståndare för att få svar. På vägen passerade vi en telefonkiosk och istället för att söka vidare ringde jag upp någon sorts ledning och förklarade situationen och fick till svar att blir man tagen skulle man ge alla sina gummiband till den som tog en, MEN att alla de som hade skrikit och pekat på mig, ”de döda” hade brytit mot lagen för var man död skulle man bara gå ut ur byggnaden. Så jag behövde inte ge bort några gummiband och fick istället försprång på de ”levande” motståndarna för ett vidare slag om vem som skulle få jobbet.

RSS 2.0